• Home
  • /
  • Familie Kerst Diner 2018
Laat het koken van een kerst diner over aan de professionals! Freddie en zijn staff staan te popelen om samen met u de Kerstdagen door te brengen in Hotel Restaurant “De Twentse Nar”.

Familie Kerst Diner 2018

Kerst is de meest feestelijke periode van het jaar en het familie Kerst Diner staat daarin centraal. De Twentse Nar is op eerste kerstdag gesloten, maar is open op tweede kerstdag. Reserveer tijdig, het menu is voortreffelijk en eerlijk geprijsd. Laat dit jaar het koken van een kerst diner over aan de professionals! Freddie en zijn staf staan te popelen om samen met u de Kerstdagen door te brengen in Hotel Restaurant “De Twentse Nar”. Beleef een onbezorgde kerst en laat u verrassen door het uitgebreide culinaire programma, de twinkelende lichtjes en prachtige versiering. Geniet van het winterse landschap. Voor of na uw bezoek kunt u lekker uitwaaien met een wandeling door het prachtige twentse landschap en voor de kinderen staat de speelhoek altijd klaar. Wij dragen zorg voor een passende culinaire invulling tijdens de feestdagen.
Wilt u verzekerd zijn van een onvergetelijke Kerst? U bent bij ons aan het juiste adres om samen met uw familie en/of vrienden te komen genieten. Komen uw gasten van ver? Maak dan gebruik van onze combinatie specials voor gebruik van de hotelkamers. Tevens hebben wij desgewenst een taxi service zodat niemand zorgen hoeft te maken over de alcoholische drankjes. Kijk nu naar het kerstmenu binnen kort beschikbaar.
U wordt ontvangen met een traditionele borrelgarnituur en na de bestelling ontvangt u alvast een heerlijke amuse. Dineer á la carte of laat u verrassen met ons kerstmis verrassingsmenu. Vanaf het eerste gerecht tot een verrukkelijk dessert, wij leggen u in de watten met ons kerstmenu!
Speciaal voor onze zakelijke gasten bieden wij de mogelijkheid tot een fenomenaal kerstfeest, culinair diner of een Nieuwjaarsborrel. Het team van “De Twentse Nar” kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen tijdens deze feestelijke periode.

Meer weten? Gebruik ons formulier om te reserveren of meer informatie te verkrijgen.

Back to Top